Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново с Trentatre....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Мисля че забравихте и към "плюсовете" и добрия разход от 20 на 100

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
        Мисля че забравихте и към "плюсовете" и добрия разход от 20 на 100
        чак пък 20 на 100, освен ако не се кара при минус 20 градуса
        A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

• Добре поправям се 22/100 последно зареждане на ромпетрол,но си неще ританките,такъв е за сега ще се мъча да го свалям незнаино как

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
            Добре поправям се 22/100 последно зареждане на ромпетрол,но си неще ританките,такъв е за сега ще се мъча да го свалям незнаино как
            ММ неискам да те притеснявам ама трябва да имаш много голям проблем ако този разход е реалност особено за твоята 8в то отзаде вместо газове трябва да хвърля бензин..
            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• 1.5 с двоините карбове ми даваше 10-11 макс зимата с каране при това...16V-то колко да дава,не вярвам да е над карбураторния изруд...Честно-не ми пука чак толкова разхода... 1.5 как въврвеше,ако 16V-наистина върви повече...Мисля,че ще прежаля 2-3 лева отгоре за разход...
              Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

• Разхода зависи от теглото на автомобила и състоянието на мотора. В много случаи, по-големия мотор, дава по-малък или равен разход от по-малки мотори.Работят в по-облекчен режим и с по-ниски обороти.
                Фрапиращи разлики в разхода се получават само, когат ръчкаме моторите.
                Ясно е, че колкото е по-голям мотора, толкова повече гориво може да поеме.
                На дълъг път 1.7 16 В може да спадне и на 7-7.5 , но с нормално каране , а не с ръчкане.
                Всичко зависи от стила на каране.
                Ръчкаш ли я, не търси икономия, та ако ще 1.2 да е!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Разхода зависи от теглото на автомобила и състоянието на мотора. В много случаи, по-големия мотор, дава по-малък или равен разход от по-малки мотори.Работят в по-облекчен режим и с по-ниски обороти.
                  Фрапиращи разлики в разхода се получават само, когат ръчкаме моторите.
                  Ясно е, че колкото е по-голям мотора, толкова повече гориво може да поеме.
                  На дълъг път 1.7 16 В може да спадне и на 7-7.5 , но с нормално каране , а не с ръчкане.
                  Всичко зависи от стила на каране.
                  Ръчкаш ли я, не търси икономия, та ако ще 1.2 да е!
                  Мда с тва съм напълно съгласен ама тая 33-ка да дава такъв разход-то няма такова ръчкане според мен има проблем,това е недопостим разход
                  Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• това ми е в момента разхода на газ колата в момента не работи на бензин,и не съм казал че няма проблем.Проблема ми е че наливам газ за световно и си трая и си я карам ама до кога ще изтрая така незнам, после ......................балтията през средата.

Comment

• Току що засякох Катъра.
                      За 380 км 32 литра газ.
                      Това повече на 3-4. Вярно не съм го ръчкал, че е в разработка, но все пак е в такава и е нормално да гълта повече.
                      Усещам го мръсника, че може да поеме много повече гориво. Не дава да го пипна.
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Набързо да рефрешна темата...С двигала от София нищо не стана,ще се ходи до Варна...
                        Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

• Такаааа....Колко неща могад да се случат за кратко време...Доста...В търсене на 16V,направо си спазрих буквално нова 33-ка.Колата няма ама никъде забележка,по купето,ходова част...Двигателя е 1.3IE,инжекцията е същата като на двигателя които продадох-без дебитомер и делко...33L се води колата,дотук добре,сега идва гадната част...Компа на колата,обаче не е както при моята в купето,а е в коша на мотора...И какво се случва-някои(които е знаел на 100% какво търси,си е свалил преден ляв фар и понеже компа на колата е непосредствено зад него,си го е свалил и колата няма комп...Та сега се търся комп Моттроник...Предполагам,че с този които беше на моята ще запали колата...Та за това накратко(за да не пускам обяви насам натам) :
                          ТЪРСЯ СИ СПЕШНО КОМПЮТЪР ЗА АЛФА РОМЕО 33L 1.3IE Моттроник...Които има да казва цена направо купувам...
                          Поздрави!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщение
                            Такаааа....Колко неща могад да се случат за кратко време...Доста...В търсене на 16V,направо си спазрих буквално нова 33-ка.Колата няма ама никъде забележка,по купето,ходова част...Двигателя е 1.3IE,инжекцията е същата като на двигателя които продадох-без дебитомер и делко...33L се води колата,дотук добре,сега идва гадната част...Компа на колата,обаче не е както при моята в купето,а е в коша на мотора...И какво се случва-някои(които е знаел на 100% какво търси,си е свалил преден ляв фар и понеже компа на колата е непосредствено зад него,си го е свалил и колата няма комп...Та сега се търся комп Моттроник...Предполагам,че с този които беше на моята ще запали колата...Та за това накратко(за да не пускам обяви насам натам) :
                            ТЪРСЯ СИ СПЕШНО КОМПЮТЪР ЗА АЛФА РОМЕО 33L 1.3IE Моттроник...Които има да казва цена направо купувам...
                            Поздрави!!!

Колега, ма ти грам не познаваш 33-ките май. Търсиш ЕКУ Магнати Марели, защото 1.3 е с инжекцион Марели!!! Попитай mordohy, той имаше 33-ка 1.3 и може да му е останало ЕКУ
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Прав си колега...За сега инжекциите на 33 са ми пълна мъгла но пък имам голям мерак да ги опозная...Имам 33 от много отдавна,но тепърва навлизам в нещата сега...Но пък схващам бързо-няколко въпроса тук,1-2 бири на лаф там-просто са ми мания трентатретата...Мерси за инфото,много е лошо да не знаеш какво търсиш...Та аиде отново : Търся си ЕКУ Магнати Марели за 33 1.3 мотор...mordohy имаш ЛС...

Comment

• Дадох му отговор и го попитах, какъв точно иска, щото имам всичките разновидности.Ще се спазарим.Само да е студена бирата, щото...

Comment

Working...
                                X